Συμβουλές ομορφιάς και ερωτήσεις στα σχόλια!

  1. Πίνουμε συνολικά 2lt υγρών την ημέρα, κατά προτίμηση άφθονο νερό και αφεψήματα βοτάνων. Προτιμούμε πράσινο τσάι, Λουίζα, Ιβίσκο, Μαραθόσπορο και άλλα ροφήματα που συμβάλλουν στην αποτοξίνωση του οργανισμού μας. Δεν προσθέτουμε ζάχαρη. Όσο δύσκολο κι αν φαίνεται, συνηθίζεται!
  2. Για να έχουμε ισχυρό μεταβολισμό τρώμε συχνά, μικρά γεύματα. Αποφεύγουμε τα γλυκά, τα αναψυκτικά (ακόμα κι αν είναι light) και τα τηγανιτά.
  3. Βρίσκουμε υγιεινές συνταγές και νοστιμίζουμε τα φαγητά μας με μπαχαρικά. Γεμίζουμε το πιάτο μας με πολύχρωμες σαλάτες και αντί για γλυκό, επιλέγουμε φρούτο ή άπαχο γιαούρτι με μέλι.
  4. Τα αλκοολούχα ποτά έχουν επιπτώσεις στη σιλουέτα, στο δέρμα και στον οργανισμό μας γενικότερα. Καλό είναι να τα αποφεύγουμε στα πλαίσια ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Αν αυτό δεν μπορεί να γίνει, τουλάχιστον περιορίζουμε την κατανάλωση στο ένα ποτηράκι την εβδομάδα. Αν πρόκειται για καλό κρασί, μπορούμε να πιούμε ένα ποτηράκι παραπάνω!
  5. Η γυμναστική είναι απαραίτητη καθώς τονώνει τον μεταβολισμό, την αυτοπεποίθηση, την επιδερμίδα και την υγεία μας ακόμα κι αν πρόκειται για κάτι απλό. Ανεβοκατεβαίνουμε σκάλες, περπατάμε, κινούμαστε πιο γρήγορα και κάνουμε οτι μπορούμε προκειμένου να είμαστε πάντα σε φόρμα!
  6. Το ψητό, άπαχο κρέας σε συνδυασμό με την βιταμίνη C που περιέχουν τα εσπεριδοειδή (λεμόνι) κάνει θαύματα. Μην παραλείπετε τον χυμό εσπεριδοειδών στις συνταγές σας, πρόκειται για τον απόλυτο σύμμαχο ομορφιάς και υγείας.
  7. Η υγιεινή διατροφή/ δίαιτα είναι τρόπος ζωής. Το διατροφικό μας πρόγραμμα πρέπει να το ακολουθούμε πάντα, γι' αυτό και φροντίζουμε να περιέχει γευστικές συνταγές με πολλές βιταμίνες. Προσέχουμε τα υλικά μας όσο και τον τρόπο μαγειρέματος.